Brev?!

Vafan är det här?!
Okej, ett brev, men från vem?!
Aha okej, det va från Japanen!

Till baka till ön

Jag åkte typ bara hem och vände. Nea, jag och Patrik tog 16:00 båten hem från ön.
Sen åkte jag med mamma och pappa och handlade. Sen ringde jag farmor och bestämde att jag ska dra ut till ön igen, redan i dag. Så jag blir kvar där till på onsdag. Tar inte med mig datorn den här gången. Så ingen uppdatering, inte för att någon bryr sig hahah!
Sen kommer jag hem på onsdag och då kommer Jocke hit från Göteborg (Jocke är min mammas bästa kompis barn, typ min kusin...) och stannat till på tordag. Sen torsdag eftermiddag åker vi ner till landet över midsommar. Där blir det jag, Patrik, mamma, pappa, mormor, Paola, Berra, Chrille och kanske Lisa och hennes ungar! (Lisa är min kusin som bott i Italien, men flyttat hem nu, med sina två ungar!)
JUSTE! Jag är asglad just nu,för jag har Spotify premium på iPoden!
/JULIA

Nea och jag


Bröllop?

Vi chillar, har legat i solen och paddlat hela dagen. Väldigt chill dag.
Sen har vi också tittat lite på bröllopet. Asså man måste väl göra det... 
Men jaja, hare bra folk!

EDLUNDA

Jag och Linnea
Sen tvingade jag Patrik att vara med på bild. Men han ville egentligen inte!
Nu är vi ute på landet. Och har varit här sen typ vid 20:00! Vi har ätit middag och typ varit nere vid bryggan och fotat. Båda jag och Linnea är fett trötta, så vi ska väl ta en tidig kväll :P 
I morgon ska det bli fint väder, så då ska vi chilla på bryggan, fota och sen kommer Madre och Padre ut också!
HARE CHILL MÄNNISKOR!

Landet

Sitter just nu och snackar med Linnea i telefon. Hon är på väg hem från jobbet. Sen ska hon hem och packa och så ska vi plocka upp henne hemma hos henne. Sen drar vi ut till landet.
Så i helgen ska jag vara där ute, i åskan... Och så slipper jag det där jävla fucking skit bröllopet som stänger av hela stan. 


AS GARV!

Jag har så ont i magen efter att ha garvat så länge åt den här. Jag gick till och med och väckte patrik för att visa honom det. Jag gråter nästan, det här är det roligaste som finns enligt mig!

SVARA IDIOTER

M (Manda): Står för retard inläggen. Jag tror faktiskt att det är dom som gör vår blogg unik.
A (Anna): Står för dom mer sällan skrivna inläggen, men dom längre, mer intressanta inläggen.
J (Julia): Står för dom korta, tråkiga och minst betydelsefulla inläggen, men den som skriver oftast.
Vems inlägg gillar ni mest? Eller gillar ni "blandningen"?

SPRINGA SPRINGA SPRINGA

I dag har jag köpt nya dojor. I MORGON BLIR DET ATT PRÖVA DOM!

Jävla tyskar som bara ändrar sig :'(

Jag är ganska ledsen just nu... Jag och Lina ska ju som sagt till Tyskland i sommar. Men nu har Finn (snubben i tyskland som vi känner) bestämt att han ska till Danmark precis den helgen vi ska komma ner. Asså han måste tänka konstigt. För nu kan vi inte alls, ingen av oss kan samma helg som varandra... JAG ÄR INTE BARA LEDSEN JAG ÄR OCKSÅ ARG!

IDIOT

Asså Manda, du är så korkad så det inte är sant. Du ska ju för i helvete till Danmark och äta KFC varje dag!

I HATE YOU... (ish people)

OKEJ JEW-LIA! OKEJ! JAG SKA SKRIVA, MEN DU MÅSTE FÖRSTÅ ATT JAG ÄR VÄLDIGT LEDSEN JUST NU...

ANNA HAR ÄTIT KFC... VARJE DAG... nej jag klarar det inte!

HEJDÅ BELLIC!


Nu sitter Bellic på ett flyg till Florida. Asså hon ska vara där i en evighet! Till den 8/7 tror jag det va! Asså det är sjukt länge! Sen så åker ju jag till Frankrike den 3/7 så vi hinner liksom inte ses på hela juni! 


Helt onödigt inlägg, men det är bara för manda inte uppdaterar ett skit!

HALLLLLLUE BLÖÖÖÖÖGGEN!
Jag tycker Manda är sämst på att blogga. I dag har jag sovit på balkongen och sen har jag tvingat Patrik göra pannkakor till mig! 
Sen om några timmar ska jag åka in till Pappa och sen vidare till Globen och handla dojor.
Sen i kväll ska jag väl hitta på något! 
CIAO!

BBALL!

SOMMARLOV! ASSÅ JAG ÄLSKAR DET! 
Har lirat basket med massa människor i tre dagar nu. Det har varit sjukt kul. Lärt känna massa små ungar, och även äldre. Jag och Björn (Amanda) har fräst runt på hennes moppe.
Sen har jag legat och slappat med Linnea på min balkong och bara snackat och ätit. I morgon ska jag troligen vara med Linnea igen, och sen ska vi iväg och handla nya jogging skor till mig. 

TILL MANDA: Man kan uppdatera om saker som inte bara har med MAJ att göra! Så skriv mer på bloggen för i helvete!

MANDANA.... this is a personal message 2 u.. u jew..

uhm.. jag vet att det ar svart just nu... och nar jag kommer att beratta det har for deej sa kommer det inte bli latt... men .. du vet ju att jag e i japan nu och sa,, inte i kina eller indien eller korea eller thailand utan i varlsds basta japan... och nar du fick reda pa att tomten inte fanns (hah jag e svenne yezz) sa blev du lite besviken men det har ar varre..
du vet att det inte heter karioki och du e min basta van! Du och jutte kommer alltid att vara dte vad som an hander! bara sa du vet! men men... jag har andra vanner oxa som ar mina alskade vanner!! Mern ni har  varit mina langsta vanner! Manda det jag ska beratta for dej ar ganska svart, men jag hoppasatt du inte tar at dej for mycket for det var inte for att sara dej,,, bvara sa du vet!!! ehm..
just nu... sa ater jag... KFC och jag har gjort det 567 gr! Och jag kommer fortsatta att gora det och jag kan inte ge dej nagot! du ville vara cool och komma hem fran danmark och gora mig avundsjuk men da har jag redan atit sa mycket att jag inte kan fa in en kfc i munnen igen!!! ..... 
love u and i hope u will forgive me!  <3

Nyckelviken

Måndag, Tisdag, Onsdag, basket basket basket. Det är öppna träningar dom här tre dagarna. Så jag är för det mesta i hallen. Det var mest små barn, men jag hoppas att det kommer lite äldre i dag. Jag ska träffa Linnea och ungefär en timme, vid bussen. 
I går va jag och Linnea i Nyckelviken och fotade. Jag hade legat och degat framför fotbolls VM hela kvällen, och hade egenligen ingen ork. Men det va så fint väder, så jag skjutsade Linnea på mammas cykel ner till Nyckelviken och vi va där hela kvällen. Det blev en hel del bra bilder!

I Agree

MAA GIIRRL MAAA GIIIIRLL DOON'T LIIEEE TO MEE TELL ME WHAT DID YOU DO LASST NIIIGHT?!


My daaaaaaaaaaay

Sitter och skiter just nu. Det är det bästa som finns, att sitta med datorn på toan och skita.
Vi har "släktingar" från Göteborg här hemma nu. Dom stannar till på måndag, tror jag. Vi ska väl in till stan och så, tråkigt att det är så pissigt väder, det som skulle blivit så fint. 
I dag var ju med Malene och Bella, men sen drog vi hem till Malene (efter att ha smällt i oss en hel tårta) och tittade typ fem minuter på öppningsmatchen av fotbolls vm mellan sydafrika och mexico. Alexandra var också där, sen när hon tröttnade drog vi till forum och tittade på lite saker. Sen skulle mina släktingar komma, så jag drog hem, och Bella också. Medans Alexandra  och Malene drog till Schools out.
BRUUUUUUUUDARNA!

DAY 7 WITHOUT ANNSY PANNSY

NIGGA HELP alltså hur ska jag klara mig resten av dagarna jag håller på att skita på mig varje dag och det har bara gått en vecka

Anna if your reading this: Jag ska berätta världens roligaste sak, even funnier than you know what jag kan berätta: det var helt tyst och det var så jävla sorgligt det som hade hänt JAG FÖRSÖKTE hålla mig för skratt snälla gud jag försökte det gick inte jag vet inte ens varför jag garva det var skitsorgligt JAG FÖRSÖKTE hålla mig för att inte dö av garv det gjorde ont i mitt hjärta för jag försökte hålla mig för garv MEN DET GICK INTE.................... det gick inte.............

THANKS FOR KEEPING INTOUCH

IGÅR (tror jag det var) så skrev Anna till mig och Jew-lia på facebook! Jag måste såklart skriva det hon skrev till oss!

Anna SKRÄV:
Heeej nu ar jag i Japan! (dom har inga A med prickar over) jag ar hos pappas kompisar4 nu och do har en liten japansk pojke som jag ska gifta migmed han ar sju ar och spelar fotboll! perfekt ju for mig! jag har varit pa Disneyland och det var cp coolt, saklart!!! Jag traffade Mimmi och alla dom dar fantasi djuren...Jag har sjungt klaraoke Haha jag ska bli kand har for faan! vi har varit klite overallt men det har ar ju bara 3 dagen sa jag hoppas att mer ska handa, imorrn ska jag till harrajuku jatta kand stad har, (sok pa harajuku pa google and you will find it! foressten vaa faaan ar vart losenord till var blogg! har inte kunnit skriva ett skiit! ge mig ett losenorddddd!!!!!! <333 halsa alla!!








FAIK!!!!

DÅ SKRÄV JEW-LIA:
Hej Pannsy!
Fan vad jag saknar dig! Är sjukt avensjuk på dig för att du får åka till Japan. I morgon är det avslutning för oss vanliga människor (som inte skolkar och drar till Japan!). Då ska jag väl vara med Bella och typ dra på Schools out. Sen blir det basket hela jävla tiden för mig :)
Lösenordet till bloggen är: *******************
Mejladressen är: ********************
UPPDATERA!

SAKNAR DIG!!!! <333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

då skräv Annsy:n
hahah jusst ejag vet jag r@kade bara skriva hotmail \XD jag lagger upp bilder och ett inlagg nu pa bloggen sa ga in och titta snart! foressten vad ar klockan nu i sverige (hahah ahr ingen aning om hur man gor fragetecken eller kolorn hahaha !) men utroppstacken och paranteser gar bara braa D (D star for en glad gubbe XD hahah ) saknar dig somn faaaaaaaaaaaan!!! <3333333333


THEN I COMEE IN LIKE:
OH HELL NO WHARUUP!?!??! ANNSY, TODAY I STARTED TO SCREAM "I MISS ANNA" THEN I STARTED TO LAUGH MY ANUS OFF THAT YOU BURNED YOUR HAIR HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHA

fifan fifannnnn vad fiser

have you said nanivoratendayo to anybody? I HOPE YOU HAVE, I REALLY DO OR IM GONNA BE DISAPOINTED IN YOU!!!

♥ ♥ ♥ ♥

Här är ä så du kan kopiera om du vill ä ä ä ä ä ä ä ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä

Här är å om du vill kopiera om du vill alltså då, alltså om du vill bara SHIT å å å å å å å å å å å å Å Å Å Å Å Å Å

här är ö som du kan kopier för in i helvette ö ö ö ö ö ö ö Ö Ö Ö Ö Ö Ö Ö Ö

HÄR ÄR FRÅGETECKEN: ? ? ? ? ?????????? !!!!!!!!!!!! SMILEYS :D :) :P ;) :'( :( xD

and heres a jew: X

chejdååå imma watch family guy DET HAR NI VÄLL INTE I KINA? eller vart var det? Thailand? Det finns väll inget mer? Äsch det är ju samma sak allting.... Och sushi är den ända japanska maten som finns

FAJJKK IM NOT A SVENNE ♥ ♥ ♥ ♥

sen kommer ANNSAYY: 
hEEEEEEEEEL NOOOO!!! KINA???????? HUUH ( YOU SEE THAT I COPYED YOUR ???????? HUH ) THANK YOU!
HAHAHAH BUT NOW ITS TOOLATE.. BEACUSE IVE ALREADY DONE MY INLAGG AT THE BLOGG!!!!! LOOOOOOK!!!!! ♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ MISS YOU LIKE HHEEEEEL IT WOUYLD BE PERFECT IF YOU E¥WERE HERE! 

sen kommer ME:
YOU DONE BEEEN WELCOME, YOU DONE BEEN WELCOME I SAW your inlägg AND I WAS ABOUT TO DIE BECAUSE I SAW ALL THE FOOD!
it would be perfect wouldn't it? Yeah it really would! Why did the text change to japan-style... ÅHH VAD COOLT

sen ska jag äta KFC and YOUR THE ONE WHO'S GONNA BE JEALOUS... no you aint

AND THEN SHE DIDN'T ANSWEAR!



Jag måste skriva allt som har med Maj och göra även fast det bara är vad vi skrev till varandra för bloggen ska ju handla om MAJ OCH BARA MAJ OCH INGEN ANNAN UTAN BARA MAJ :)

chejdååå

JA HALLÅ

HALLÅ!? Idag var det skolavslutning... fun... fun.

VAFANSKAJAGGÖRA UTAN ANNA I SVENNELAND?! När jag kom hem från skolavslutningen la jag mig och sov, och det är vad jag ska göra ända tills Annzy pannzy kommer hem. Jag SKA gå i ide (har sagt det varje lov).

You know, sometimes i really wish i was a bear:

man får vara varm och pälsig, sova hur länge som helst, alla är rädda för en, man äter bär och honung!!!!! IGOR IGOR!

 

LIKA SOM BJÖRNBÄR JA DET VAR LITE ROLIGT SAGT AV MIG JA DET VAR DET MMHM!!


chejdååå


Skolavslutning

Just nu ligger jag i min säng och bajsar. Malene och Bella är här, och vi har haft avslutning i dag. Det regnade så alla stannade inne.
Jag fick tre MVG! I Idrott, So och bild. Jag är så jävla lyckllig!!!
Efter avslutningen så gick vi till ica och handlade tårtgrejer och så gick vi hem och gjorde en tårta. WOHO nu har vi 10 veckor ledigt!!!
Skolavslutning i klassrummet
Jag och HAILE!
Malene, Simon och jag
Hej då Skuru skola  ses om 10 veckor
Bellic och Malene :)
Tjockisen är och handlar
SEXBOMB SEXBOMB
Gör en tååååårta
Tjejerna!

Avslutnings dag

Snart är det dags för sista dagen i 8an. Skönt! Pappa kör mig till skolan. Tur, för det regnar!!! Jag saknar mig Anna Panna Kaffe Kanna!
I dag efter avslutningen ska jag vara med Bella, har ingen aning om vad vi ska göra ännu.... Kisses!

I Japan !

Nu ska jag antligen skriva det dar inlagget som jag har snackat om , jag ska forsoka att skriva varje dag sa jag men det ar svaaart! EHM, NU VET JAG INTE VAD SOM HANDA NU KAN JAG INTE STANGA AV CAPS LOCK! HAHAH MEN MEN DET GOR INGET, JAG FAR SKRIVA SA HAR DA SER NI OXA BATTRE!! NAAJS, JUST NU AR JAG HOS VARA KOMPISAR SUZUKI (NEJ HAN AR INTE CHEFEN FOR BILARNA SUZUKI DET FINNS FLERA PERSONER I JAPAN SOM HETER SUZUKI.)
 DET HAR VAR DET FORSTA VI AT NAR VI KOM FRAM! DE SOM LIGGER BREDVID ALLT AR GYOSA DET ATER JAG AVEN HEMMA I SVERIGE SEN VAR DET SLAGS KALLA NUDLAR MED EN SOTSAS SVENNER SKULLE NOG INTE GILLA DET, MEN EFTERSOM ATT HJAG INTE AR DET SA ALSKADE JAG DET! DET VAR SAA JAVLA GOTT! EFTER VARJE MALTID JAG ATER HAR I JAPAN SA SAGER JAG "HAKKUSU" DET BETYDER JAG SPYR HAHA、FOR JAG PROPPAR I MIG SA JAVLA MYCKET ATT JAG HALLER PA ATT SPY!
 DET HAR DU SER AR ASAKUSA DAR HAR VI VARIT MED PAPPAS KOMPIS KARAKI OCH HANS FRU, OCH DERAS SOTA HUND LULU! dEN VAR SKIT FIN! vI BODDE PA HIOTELLET BREDVID, PA KVALLEN AT VI GOD GOD MAT SAKLARTT, HAR I JAPAN ATER MAN IBLAND SOM SMA RATTER, SA VI BESTALLDE FEM HUNDRA MATRATTER,, JAG \DRIVER INTE , PA BIOLDEN SER MAN BARA EN FEMTE DELA AV AVD VI AT DEN KVALLEN!
  dET AR BLACK FISK, MANET, BONER, SHOGA JACKIE (DET JAG LAGADE TILL MANDA MEN EN ANNAN VARIANT) NAN HJARNA, TOBKATSU MASSA MASSA MER.. )
DET HAR AR PAPPA, (KARAKIS FRU HAR INGEN ANING OM VAD HON HETER INTE PAPPA HELLER... (SAKLART)) SEN KOMMER JAG SOM E SA JAVLA SNYGG, OCH SEN HAR VI KARAKI OCH LILLA LOULOU CHAN!!!

PA MORGONEN GICK JAG SAKLART NER TILL STARBUCKS COFFE HOUSE!! SOM VI INTE HAR I SVERIGE... FRAGA MIG INTE VARFOR... MEN SEN J\GICK JAG UPP TILL KARAKIS HUS IOCH AT FRUKOST... HAKKUSU! OMG DET VAR MKT FOR ATT VARA FRUKOST!

HAR AR MAN I dISNEYLAND! SNYGG JAG E JAG VEET..!!
PYTTE LIKTE FRAN PARADEN PA DISNEYLAND
( FATTAR INTE... ALLA PRINSESSOR OCH PRINSAR VAR INTE SVENNAR INTE EN ENDASTE VAR ASIAT DOM VAR BARA DERAS TJANARE!! .... RASISTE OR WHAAAT !!!!!!!!!!!! FUDGE THE WHITE PEOPLE!! )
JAG VAR INNE IU MIMMIS HUS! JAG HAR INTE VARIT DAR INNE PA TIO AR!!
MERN DET AR AVEN VACKERT PA DISNEY LAND OCH INGET AR FEJK ALLTSA INTE NATUREN IAF, VI AKTE EN RUNDTUR RUNT DAR OMKRING OCH DET VAR VALDIGT VACKERT !
i TIO AR... HAR JAG LANGTAT EFTER EN GREJ... OCH DET FICK JAG I FORR IGAR DET VA...
KALKON KLUBBA SPECIELLA OPA DISNEY LAND"! DET ANDA JAG KOM IHA SEN JAG VAR FYRA AR VAR ATT JAG AT KMALKON PA DISNEYLAND OCH NAR JAG SJONG MED FARMOR! HAHAAH U KNOW.. FOOD HAS A GOOD IMPRESSION ON ME !
JHEJ DA DISNEY LAND!

IGAR VAR VI I AKIHABARA DET AR JATTE KANT FOR ALL TECHNOLOGY TYP... EN HEL NACKA FYLLD MED BARA AFFARER SOM INNEHALLER BARA DATOR, KAMEROR, TEVE PRYLAR TELEFONER OCH SEDAN ALL TILLBEHOR TILL DET! MEN DET VAR SKIT JOBBIGT ETT TAG FOR VI HAR K;PT TVA NYA MOBILER OCH DET VAR SKIT JOBBIGT FOR DET TOG 56789 AR... MEN SAKIHABARA VAR HELT FANTASTISKT ! SEN PA KVALLEN GIVK JAG PAPPA KARAKI KARAKIS FRY\US BARN OCH EN KILLE UT OCH SJONG KARAOKE! SEN IGAR NATT NAR VI KOM HEM VID TRE SA SA HAN ATT HAN DEN ADAR KILLEN VAR EN SAN HAR KILLE SO\\INOM MEDIA OCH KILLEN VILLE ATT JAG SKULLE IN I DEN JAPANSKA MEDIAN OCH BLI SKADESPELARE ELELR SANEGERSKA HAHAH LYCKA TILL... MEN DET SKULLE VAR SA JAVLA KUL MISSARDA KANSKEW SAKOLAN! HAN SA ATT HJAG HADE POTENTIAL D SA DET VAR VAL KUL!
DAR AR VI ,, HAHAH HAN SOM VINKAR OCH SITTER FRAMFOR MIG, DET AR HAN JAG SNACKAR OM HAN E BEROMD HAR I JAPAN! HAN VAR SKIIT ROLIG !


IDAG DA.. JO VI FLYUTTADE FRAN ASAKUSA OCH NU AR VI HOS SUZUKI (ANDRA KOMPISAR,) OCH DET AR EN LITE POJKE HAR SOM JAG E KAR I,, HAN E KAR I MIG HNAHA NEEJ.. MEN JAG SKA GIFTA MIG MED HONOM, SA KLARA... JA JAG HAR HITTAT EN MAN!!! (POJKE) JAG HAR SHOPPAT ETT PAR SKOR HAR SKIIT GULLIGA! OCH SA SATT VI I EN PARK SKIT STOR POARK DEN E TYDLIGEN KAND FOR ATT DET E SA VACKERT    HAR PA VAREN,, MASSA KORSBARSBLOMMOR! OCH JAG OCH PAPPA SATT PA ETT CAFE OCH JAG DRACK COCTAIL CAMPARI MED NAGOT MER, PAPPA SA INGET! WERIRD.. MEN DET VAR JATTE GOTT! HAR AR DRYCKEN! 
JUSTE! HAHA JAG HAR PIFFAT TILL MINA NAGLAR ! DET E SKIIIT SNYGGT! LR HUR¥! FAST MAN SER INTE SA MKT DET E MER DIAMANTER OCH SA.. YEZZIR JAG HAR BLIVIT EN RIKTIG JAPAAAN. (jAG OCH PAPPA HYRDE OXA EN SAN DAR ANK BAT DU VET MAN TRAMPAR OCH SA AKER MAN FRASM OCH SA STYR MAN MED EN RATT HAHA, JAAA,,, OCH SEN I VATTNET VAR DET FISKAR SOM VAR EN METER LANGA OCH DEN AT PA MITT FINGER JAG SKREK SAS JAG NASTAN RAMLADE I VATTNET,, PAPPA SA, JALL KAFTEN) NU SKA JAG GA OCH LAGGA MIG KLOCKAN AR TOLV HQAR OCH VI SKA UPP TIDIGT IMORRN FOR VI SKA TILL HARRAJUKKU! KUUUUUUL! ELLER... JAG TROR JAG SKA GA UT IST ! HEJ DA JAG HOPPPAS JAG KAN UPPTADERA MER! <3333 SAKNAR ER ALLA SKEEEEEETA MYCKET!!!!! HOPPAS NI HAR DET SAMST I SVERIGE FOR JAG HAR DET IAF BAST! !! <33333333333333333333333333

Saknar dig skithög!

Jag saknar dig!

CP MORGON

Jag är så jävla fucking sur! Värsta morgonen ever! Så här började det!
Jag har ju sovmorgon i dag, så vi börjar inte förrän vid 09:00. Men eftersom vi skulle ha städare vid klockan 07:00 så var jag tvungen (enligt pappa) att gå upp klockan 06:30. Sen fem minuter senare kommer städaren (tidigare en vad hon egenligen skulle gjort) och jag får packa ihop alla mina saker, skit fort. Och ta på mig dom fulaste kläderna jag har. Jag kan inte äta någon frukost för att dom börjar med att städa köket. Sen så säger jag till pappa att han är dum i huvudet, som beställer städning så jävla tidigt på morgonen, när han vet att jag har sovmorgon. Han bara skrattar och jag slänger i dörrar och kastar saker, och han bara fortsätter och garva. Så utan frukost, och med fula kläder fick jag lov att sätta mig på balkongen för att inte "vara i vägen" för städaren (tyckte pappa). 
Åhh jag vill bara slänga en sten i någons huvud. Men i alla fall, jag ska snart gå till Malene. För jag vill bara bort här i från.
Har ingen aning om hur bilden ser ut, för ljuset från solen gör att jag inte ser något på min dator...

Södersved?

I morgon är det mentors dag på skuru skola. Så då ska jag och min klass i väg till något skit ställe på Ingarö. Det kommer suga stenhårt, för det första för att det ligger där borta, och tar typ timme att åka dit, och sen typ 20 minuter att gå från bussen till bad stället...  Sen så ska det tydligen regna, så då fattar jag inte grejen. Vi sa också det till Björn, men han fattar inte något... 
Jag är sjukt trött, så ska bara snacka klart med en snubbe från tyskland och sen lägga mig typ!
NATTI!

Tyskland

Jag i eftermiddags, vist har man fått färg i helgen? :D
Jag just nu... UTTRÅKAD!
Vad har jag gjort i dag? Jo jag slutade 11:05 och åkte med Bella och Malene på 411 runt allt, och sen hem. Väl hemma satte jag mig framför datorn. Sen fotade jag lite bilder som mamma skulle ha till någon hemsida. Jag har också hunnit städa mitt rum, ordentligt
Just nu pratar jag med Lina om våran Tyskland resa som vi hoppas ska bli av i sommar. Sen pratar jag också med Jonas på Skype. Asså jag är verkligen sämst på skype. Min mamma garvar åt mig hela tiden. Jag skaffade skype för att kunna prata med mamma när hon är i Ghana och jobbar. Men aja, funkar väl så där... 
I morgon ska jag träna. Ska bli sjukt kul, för pappa säger att det är öppen träning. Men jag vet inte, på pappret som jag fått står det att det inte är det...

DAY 1 WITHOUT ANNSY PANNSY

Hey hoe how you doing where you been? Probably doin' hoestuff cus there you hoe again!

jag har så jävla ont I halsen, alltså inte sådär på utan I NEJ NI FATTAR INTE SLUTA SLUTA! Jag vet inte vad jag ska skriva om för bloggen är ju om maj...and co och jag har inte lekt med nån av dom! So i aint have nothing to write about. So imma tell you how it is withOUT maj.

Okej först med, jag gick till skolan och direkt när jag såg Jew-lia började vi garva åt att Anna brände sitt hår hhahhaha.

Nu utan: Jag gick till skolan, slutade och tänkte "imma call Anna" then i realized..... and i started to cry... FAJK meeeeeen jag saknar that hippe bastard!

chejdå // Tha M


I feel jewish

Förlåt Annzy att jag inte pratade med dig så AKTIVT när du ringde mig på morgonen men jag sov and you know how i am when i sleep.... fan det var vårat sista samtal AND I WAS ASLEEP! Fifaaaaaaaaan vad jag kommer sakna dig FIFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
I hope you find a computer in CHINATOWN (oh hell no) in JAPAN! För då kan vi prata genom computers OCH JAG HAR FACKING AMIGOZZ min mamma brukar ringa min mormor med den! I IRAN! SÅ JAG KAN! RINGA DIG! Stupid hippe





we gon' miss you

chejdåååå

TRULS

Är lösenordet borta? Har jobbat på det, och det ser ut som om det är borta i alla fall för mig...
KOMMENTERA!

Gris badet

I dag har jag varit med Bella och Malene på Grisslinge havsbad. Det va några skit jobbiga idioter som sköt fotbollar rakt på oss hela tiden. Fula jävlar! Men jag har haft kul, och fått färg. Efter att vi varit där, stannade vi i Gustavsbergs centrum där tjockis Malene skulle köpa godis. 
/JULIA

WOHO!

Vad roligt att statistiken steg så jävla mycket bara av att jag skrev upp blogg adressen på min logg. Det här är faktiskt rekord! 24 st unika, och hela 36 st sid visningar.

HAHHAAH men Jew-lia

Hahha men man ser inte dom bilderna du har lagt upp Jew-lia det är bara små kryss HOW COULD I KNOW? HUH?!??! HOW COULD I KNOW?!?!?!? :'( :'(


Manda, manda, manda, manda, manda, manda,

Haha så jävla typiskt Manda att lägga upp precis dom bilder jag redan hade gjort!

YOU AINT GETTIN RID OF ME

HA-HA! Jag har Comviq Amigos som min mamma brukar ringa till Iran till min mormor med som jag kan ringa till Anna eveeeerry siinngle day.... sometimes twice!

you thought you wasnt gonna have to deal with me anymore? to damn bad to damn bad


//
tha M

How come?

När man går in i vår blogg så kommer det fram nånting om lösenord men den är inte lösenordsskyddad... varför??




Tha M

IF YOU LEAVE ME NOW

Shllulululu breej imorgon åker ANNSY till Japan back to her roots... DAMN IT!  JEW-LIA SKA OCKSÅ ÅKA BORT  ALLA DOM ÄR BORTA ALLA. Hon är borta i typ 20 dagar and i think imma die. En vecka utan Annsy känns som 1 månad... om hon är borta i en månad så vet jag inte JAG VET INTEEE VAD SOM KOMMER HÄNDA DÅ?! NEJNEJNEJJJJJNEJNEJ NOW IM PANICING

SEN NÄR HON OCH JEW-LIA KOMMER TILLBAKA SÅ SKA JAG TILL DANMARK WELL AINT THAT A BITCH?!

if you leave me now youll take away the biggest part of maayyyy oh oh oh oh hoeees please don't go!

// Tha M

ABOUT LAST NIGHT.....

NU SKA JAG BERÄTTA OM ALLT SOM HÄNDE IGÅR,

Jag ringde Annsy för jag trodde maj skulle leka men hon sa att hon inte kunde förens 16:00 så ringde hon och sa men kom nu så gick jag dit och det var helt tyst och mörkt. Så såg jag att det var godis och ljus och allting på bordet FANCY SMANCY och  SÅ HOPPADE JULIA FRAM OCH SÅ SA DOM NU SKA VI HA SKATTJAKT DET VAR ETT KALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så började jag leta och hittade presenten... FAJK! 13 presenter! 13 HADE DOM KÖPT TILL MIG!!!!!!!!! 10 AV DOM VAR FISKAR HAHAH SISTA PRESENTEN VAR BÄST. DOM HÄMTADE EN SKITSTOR PRESENT AND THEN WHEN I OPENED IT SÅ VAR DET EN LITEN FISK I DEN HAHAHAHAHHAHA YOU GUYYSSS YOU GUYYS SEN GICK ANNA OCH DÅ VÄNTADE JAG OCH JULIA I 3 ÅR PÅ ANNA OCH VI KOLLADE PÅ TECKNAT SÅ TILL SLUT GICK VI IN I KÖKET OCH DÅ HADE DOM OCKSÅ GJORT DET SKITFINT MED LJUS OCH LAGAT TRE RÄTTER OCH DET VAR SÅ JÄVLA GOTT OCH FINT ALLTING JAG VAR SÅ FUDGING MÄTT MEN JAG FORSATTE ÄTA SEN KUNDE JAG INTE GÅ NÅGOT MER. JULIA SATT DÄR EMOT OCH ÅT FORTFARANDE HAHAHAHAHHAAH JEWS! OCH DET ROLIGASTE AV ALLT NÄR ANNA BRÄNNDE SITT HÅR
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHA JAG GARVAR IHJÄL MIG BARA JAG TÄNKER PÅ DET HHAHAAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHHA HAHHAHAHHAHAHHHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH ANNAS HÅR BRANN HAHAHAHAHAHAHAHAH ANNAS HÅR BRANN HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCH SEN GICK VI NER OCH HYRDE FILM AVATARDS HAHAHAHAHAAH DEN VAR FAN 3 TIMMAR LÅNG JAG SATT OCH SPELADE GUITAR HERO I MIN MOBIL ISTÄLLET OCH JULIA KUNDE EXAKT VARENDA LILLA GREJ OM FILMEN "VAD HETER DEN DÄR BLÅAS KUSIN?" så kunde hon svaret OCH ANNA VAR HELT INNE I FILMEN HAHAHAHAHAHAHHAH

SAMMANFATTNING: DET VAR DEN BÄSTA FÖDELSEDAGEN I MITT LIV JAG SKOJAR INTE DET HÄR ÄR DEN BÄSTA AV ALLA i MITT LIV AND IGNORE THAT NOBODY ACTUALLY HAS EVER CARED ABOUT MY BIRTHDAY FÖR INGET KOMMER SLÅ DEN HÄR!

JAG VILL INTE OM HUR MYCKET JAG ÄLSKAR ER FÖR ATT JAG ÄR INGEN HOE MEN NI VET ATT NI BETYDER ALLT FÖR MIG HOPPAS JAG ENDÅ?!?!?!









NÄR ANNA BRÄNDE SITT HÅR HAHAHA

EN AV MINA 13 PRESENTER



SNAPSVISAN HAHA





MÄTTT

GARVA ÅT ATT ANNA BRÄNDE SITT HÅR

2 HOURS LATER...



ALLTID PÅ BACKEN ANNSY PÅ JEW-LIAS RYGG

SIX HOURS LATER....









RIKTIG JAPAN SCOOP THAT SHIT UP

"DU ÄR SPECIELL"

DEN STORA PRESENTEN HAHAHHAHA

SEN FICK JAG ETT SKITCOOLT SUGRÖR MED NÅN TYP SNIGELMAN PÅ

JAG SKULLE VISA HUR DET SÅG UT NÄR NÅN TOG BILD PRECIS NÄR MAN TOG EN TUGGA

OCH SISTA BILDEN PÅ NÄR JULIA TITTAR PÅ TECKNAT

CHEJDÅÅÅ //
THA M





Bild bomb


Jag...

...håller på att lägga upp alla bilder från i kväll på facebook. 
/Julia

GUNILLA

Jag känner att Anna gav mig ett uppdrag i förra inlägget, som jag måste slutföra!
Jag mår illa. :D precis som du Gunilla! För du e lik en gorilla! (Julia du får fortsätta låten... :  ) (så säger Anna)

(Så här säger jag)
Gunilla är ganska ful
och hon saknar takt och ton
Hon har allt man kan önska
att man aldrig nånsin fick
Men det värsta utav allt,
det är att hon är kär i mig
När hon gör sina attacker,
då får man passa sig
Jag klär av mig naken
och spelar träd när hon går förbi
Men min list känns ganska trist
när hon på min kvist börjar
klättra, jag säger:

Gunilla, jag mår illa, jag orkar
inte gömma mig för dig
Att du blev så äckligt slemmig,
hur kan det komma sig?
Gunilla, köp en villa och bosätt
dig på Island någonstans
Ja dränk dig i en jökel din jäkel

Men Gunilla bara ler,
jag tror inte att hon ser
att jag inte är intresserad,
det är mer än hon förstår
Så hon gör ett nytt försök,
jag önskar att jag kunde gå upp i rök
När hon kletat ögonskugga på kinden
och hällt glitter i sitt hår, sitt svintohår
Mina vänner riktar hårda sparkar
mot min rygg
Dom går hem till mig
och river sönder mon cykel, jag säger:

Gunilla, dom gör mig illa för
dom tror att vi har blitt ett
par
Hon skiner upp och säger; det
är ju vad vi har. Nej
Gunilla, din gorilla, ta dig hem
till djungeln där du bor
och låt elefanter på dig trampa, din slampa

Hemma hos Gunilla
sitter hennes far och hejar på
Kom igen Gunilla, lägg på ett kol,
du måste ligga i
Annars tror dom att du är bi,
och det vill inte vi
Nu måste du vara snabb
och fixa dig en grabb
Ni kan vara lugna,
stressa ner och bara vila er
inte känna er tvungna att för min skull
anstränga er mer
För jag har hittat en pojke som är snäll
han sjunger roliga ramsor för mig varje kväll

Gunilla, jag mår illa, jag orkar
inte gömma mig för dig
Att du blev så äckligt slemmig,
hur kan det komma sig?
Gunilla, köp en villa och bosätt
dig på Island någonstans
Ja dränk dig i en jökel din jäkel
Ja dränk dig i en jökel din jäkel

Tack för mig!
/JULIA

har försökt

HAR för försökt hela dagen på att skriva ett nlägg från min nya ipod ypuch, yezzir you heard me,
nu känner jag mig ... som om jag håller på att bli sjuk! :O :'( vrf!? jag åker ju på slndag och om jag e sjuk kan jag inte åka i 13 timmar i ett plan till Japan.... min öron kommer dö. (fast jag kommer åka ¨ändå) vad som äön händer så SKA JAG DIT!! idag träffade jag JULIA :D haha yezzir...
UTAN DEJ MANDAAAAAAAAAAANA!
men jag saknar dig imorrn händer INGET SPECIELT, SPECIELLT INTE FÖR NÅGON SPECIEL PERSON
JUST A REGULAR DAY!!

 tjejer i min klass, alla hoes...
Jag mår illa. :D precis som du Gunilla! För du e lik en gorilla! (Julia du får fortsätta låten... :  )

////////AAAAAAANNZIE

Liksom

Jag har SJUKT tråkigt! Funderar på om jag ska göra i ordning lite saker till i morgon. Jag sitter liksom redo att träna här... Aja, what ever liksom, träningen börjar ju snart liksom... LIKSOM!

HEJ PÅ DIG

I dag har jag varit i stan med Bella och Malene. Vi var först på skansen i några timmar, sen gick vi och satte oss på Djurgården och käkade lunch. Vi solade och garvade åt idioter som var där på det där stället. Sen efter det tog vi oss långsamt mot Slussen. Sen åkte jag till forum och träffade Anna och Olivia. Jag och Anna gjorde saker, utan Manda! PRECIS! UTAN DIG MANDA!
Sen åkte jag hem och satte mig vid min kära dator. Och jag trodde min träning började klockan 18:30 men så visade det sig att det va först vid 20:00, så då dampade jag på pappa.
/JULIA

Middag hos Anna


Idag så fyller man år!

Nu är det bara 8 minuter kvar på min födelsedag... sen är allt som vanligt igen :(

FAIK!
för nu får jag cykla utan cykel hjälm
och så är man ... jag vill inte ens säga ordet...
men det har något med en bya att göra och något man blir när man är 18....
Och !!
nej jag vet in´genting.
men idag så fick jhag presenter av vännerna i skolan :D världens bästaste saker :D <3
sen åkte jag hem och vr med julia manda sen kom invitern nicklas och var med min slä'kt och familj och drack drinkar och åt middag :D det var gööött,
Justre jag har fått presenter:D
Av pappa fick jag : Åka till Japan pch käpa va faan jag vill där :D så det är jävligt NAAAAAAAAAAAAJS BAAAAAAJS
sen av mamma : smink , 148790 kläder, olika saker som jag inte kommer ihåg och så fick jag en ipodtouch :D det var det,.
nu är det snart slut.. min födelse dag

JAG HAR BARA TVÅ DAGAR KVAR I SKOLAN SEN ÄR DET SOMMARLOV!!!!
// Annnnnnnna

GRATTIS

Grattis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/JULIA

SHHHHHHHHHLLLLLAFSIDAFSI

JAG BLIR GENERAD NÄR DU SÄGER SÅ DÄR MANDA!
/Julia

RSS 2.0