ETT TILL DAMPINLÄGG, OCH OM DU MR.ANONYMFITTA FORTSÄTTER KOMMER DET BLI EN JÄVLA MASSA DAMPINLÄGG!

Jag stör mig på människan som skriver anonymt ibland med elaka saker, hittils har han/hon skrivt att jag skämmer ut mig, tror jag är cool, är en tönt, och att jag har tjockaste näsan. Måste bara säga, vänta lite. Skämmer ut mig: Är det verkligen JAG som skämmer ut mig här? Tänk på det, du kommer hit och kommenterar och tror du är så jävla bra när du säger sakerna du säger men när du ska klicka på skicka kommentar har du inte ens balle nog att våga skriva in ditt namn för att bevisa att du vågar stå för din åsikt. Bara bevis på att du fick luft när du har en skärm framför dig. Så jag tycker du ska sluta leka nåt du inte är och hålla käften som du skulle gjort om du stog face to face med mig.
Tror jag är cool: Haha säger en gång till, du tror ju du är cool för du skriver att alla håller med dig? Jaha, skulle bli förvånad om du ens hade kompisar från det jag sett hittils av dig. Jaha några få kanske håller med dig, men jag lovar dig, dom där få är dom som knappt känner mig, dom som håller med dig har säkert inte ens sagt en hel mening till mig. Kanske OM mig, men inte till mig.
Är en tönt: Du är tönten här som inte fattar att jag fajkar när jag skriver sakerna om weed, det är på skämt, det är bara ett till bevis på att du inte vet vem jag fucking är! För om man känner mig så fattar man att jag fajkar om det jag säger om weed så du är den torra tönten med ingen humor som inte fattar när folk skämtar.
Har tjockaste näsan: Inte för att jag bryr mig men, okej, att du ens börjar säga nåt om utseendet är bevis på att du har brist på andra saker att säga, som är ett till bevis igen på att DU KÄNNER INTE MIG!

Jag vill bara säga det här nu, JAG KOMMER ALDRIG SLUTA SKÄMTA OM WEED OCH HOES AND BITCHEZ, INGEN JÄVEL PÅ DEN HÄR PLANETEN KAN STOPPA MIG, SÄRSKILLT INTE EN PATEEEEEEEEEEEEEEETISZZZK MÄNNISKA SOM KALLAS MR.ANONYMFITTA!!!
ILL END THIS WITH A THING I SAY TO ALL THE HATERS: YOU NEED SOME
WEED!


CHEJDÅÅÅÅÅÅÅ!!!!! // THA MAD M

Nu kommer det ett damp inlägg

Jag blir så jävla sur! Jag kommer dampa loss, hur fan kan man vara så jävla omogen. Ett inlägg som är från en anonym person. Det är säkert någon liten tönt som i verkligheten sitter tyst och räknar matte på sommarlovet, som bara kan vara kaxig när den sitter bakom en dator. Kaxig och kaxig är man väl inte om man bara skriver någon sånt där, men ändå. Varför lägga sig i? Om det finns en person som har en blogg som är helt jävla anorlunda emot varenda jävla Kenza och Blondinbella wb, varför kan det då inte få finnas det? Varför ska folk då behöva säga så onödiga komentarer som  att man säger "fel" saker, hur fan kan man säga "fel" saker? Och saker som att säga att någon är ful, det är sjukt. Ett ord kan inte vara fel om det inte är riktat till någon på ett elakt sätt, så då kan man ju få säga det hur jävla många gånger man vill, det är inte emot någon lag. För det är inte riktat mot någon. Om det är så att det är massa Kenza och Blondinbella wb som läser den här bloggen, ber jag er att sluta för jag i alla fall vill inte ha er här, om det är så att vi istället har 0 besökare varje dag, så fine jag nöjer mig med det, för jag gör vad som helst för att slippa er. Och att säga att någon annan är ful, det är nog det omognaste, för vem fan har brytt sig om vad ni tycker, vafan jag ser ut som en flodhäst, och ni töntar som säger dom här komentarerna om ni är killar har ni säkert skit liten kuk och om ni är tjejer ja då är ni säkert bleka nördar(!!) så lägg av. Vill ni att jag ska fortsätta dampa? Okej då gör jag det! Dö, klar.

Långsjön


Tänker inte ens snacka om tönten som komenterade Mandas inlägg tidigare

I dag badade jag, Niclas och Max i långan. Medans Manda svek oss och satt och tittade på! Det va skit varmt, först hoppade Niclas i och sen kom jag och Max. Men innan vi började bada så hämtade Max och Niclas en båt, som dom rodde till klipporna med, medans Manda och jag gick dit med deras skor och väskor. Sen käkade vi mums mums som Niclas hade köpt. Sen ville såklart Max ha massage, och då såg vi en kärring som stod och klädde av sig på andra sidan sjön, vi alla började glo som fan, sen stod hon där helt naken och badade, alltså det var fullt på hela standen och klipporna och vi var ju vid hoppklipporna och där var det också ganska många och hon badade helt jävla naken. Sen skrek Manda att det är för i helvete barn här och att hon inte fick bada naken, men jag tror inte att hon hörde. Sen kom Gustav, Ryan och Jonatan (någon kille). Och Ryan och den där Jonatan drog men Gustav var kvar. Så vi började gå hemmåt och då skulle Max såklart göra något stört så han tar sin cykel och cyklar ut i vattnet med (jag har klipp men jag vet inte hur man lägger upp dom, så det får Manda göra) sen var jag tvungen att gå hem för mina typ kusiner eller vad man ska säga från göteborg skulle komma, men då gick alla hem, så Niclas och jag gick tillsammans hem och jag fick reda på att niclas är västa hårdrockaren. Hade ingen aning om det! Aja nu ska jag äta mackor för jag är skit hungrig.
I morgon ska jag segla woho, 84 fotare(!!!)
/ Julia

NU FAN IN THE ANUS

NU SKA JAG FAN SKRIVA PÅ DEN HÄR SKITBLOGGEN!!!!!!!! NEJ JAG FAJKAR BARA DEN ÄR INTE SKIT MEN JAG MÅSTE SKRIVA NÅT OCH DET JAG TÄNKER SKRIVA ÄR, JAG SAKNAR JULIA OCH ANNA SÅ FUCKIIGN MYCKET SÅ JAG TROR JAG DÖR!!!!!!!!!!!! JAG HAR INTE LEKT MED NÅGON SEN NI ÅKTE OCH JAG DÖR DÖR DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FAN ER ATT NI HAR EGNA LÄNDER, JAG HAR FAN INTE ENS ETT LAND SOM JAG KOMMER IFRÅN, IRAN ÄR BORTA NU, JAG ÄR FRÅN LANDET INGENSTANS NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEN NI JÄVLA SUEDIS HAR 2 FUCKING LÄNDER, SOM NI ÄGER, SOM NI FUCKKKKKKKKKKIING ÄGER!!!!!!!!!!!!!!!!! SEN ÅKER NI UTOMLANDS ÖVERALLT OCH PRACTICKLEY ÄGER DET LANDET OCKSÅ.. OCH VAD HAR JAG? TRÅKIGA VANLIGA SVENNELAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG ÖNSKAR FAN DET BLIR ETT KRIG HÄR DET SKULLE BLI KUL, AFGHANISTAN KOMMER HIT OCH BOMBAR SVENNARNA SÄGER "JÄVLA MICHILINGUBBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!! GÅ OCH RAKA ER!" DET ÄR DET LÄNGSTA SVENNARNA KOMMER KOMMA, VET JU VI FRÅN EGEN ERFARENHET, ELLERHUR??!?!??!?!?!?!?!?
BARA KOM TILLBAKA NU FÖR JAG SAKNAR ER SOM EN ANUS IN THE ANAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MISSING YOU <3..... SHIT VI BORDE TA MYCKET MER BILDER DÄR VI ÄR TILLSAMMANS PÅ BILDERNA, ALLA ÄR PÅ ANTINGEN JAG OCH ANNA ELLER JULIA OCH ANNA, ELLER JAG MED JULIA VI MÅSTE TA EN BILD PÅ OSS NÄR ALLA ÄR TILLSAMMANS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NÄR NI FUCKING KOMMER TILLBAKA, ALLTSÅ ALDRIG.
CHEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ //
Tha M, VEM FUCKING ANNARS?!

Många inlägg blire hah

Ja nu har jag skrivit några inlägg i dag, men det är bara för att jag är så jävla glad att jag har internet :) Har varit vid skackastugan med Frida och hälsat på några grannar (mest gamlingar, för simon och morgan som jag känner ska inte ner i midsommar). Har tagit några bilder som jag kan ladda upp, sen har jag hittat min morfars coola mössa, skacka mössan. Har haft på mig den enda sen jag kom och ska ha på mig den hela kvällen, hahah. Okej jag lägger upp bilderna, sen ska jag nog äta något.

Vet inte om det gick, men om det inte gjorde det så kan jag lägga upp dom senare, för Patrik ska ha internet nu!!


Nu är jag på landet

Kom fram för ungefär en timme sen. Har ätit några mackor och tittat på bilder från balen tillsammans med min mormor. Nu klipper pappa gräset och jag sitter här i köket med min kära dator. Xtine och Berra kommer väl i kväll och Karin och Pär kommer väl också i kväll. Vi får se om Lisa och hennes barn ens kommer för dom hade inte snackat så mycket om det Xtine och mormor. Ska gå ner och doppa fötterna i sjön och kanske ta några bilder, Puss och kram (:
Visst har vi sexiga gröna väggar i köket? ;)

Bild från bryggan när jag åker vattenskidor och frida står och vaktar :P

på landet hemma hos mattan och firre

Nu är jag på landet julia med, manda är typ hos hennes syrra. jag är nu hemma hos mattan och firre, vi gör ingenting speciellt just nu vi väntar på att DJ ska komma så kanske vi har lättare att hitta på något. deras mormor och morfar har två hundar dom har en ny som är så jävla söt ! jag ä'r kär i den ! hahaha , men nu måste jag kanske sluta för att vi ska hitta på något jag kanske skriver sen men jag kommer ju hem o två vcveckor men då ska jag till dc men måste ladda upp bilder för pauo kommer så jag har massa jag kan ta på dc, >Cosmos:P hehe, ses
//butteblond

Glass och bilder

Nu sitter jag i bilen och äter glass och är klar med bilden som jag gjorde i paint och picasa 3. Den blev skit dålig! Jag gjorde en skit tråkig, för att jag inte kunde komma på något, men nu har jag kommit på en som jag kan göra, men jag har inga baterin i min dator. Men jag kan lägga upp den. Puss och Kram!

Jag ser helt störd ut, men jag bryr mig inte, jag vet exakt hur nästa ska se ut!

Bil bil, jävla cp bil

Ja nu har jag suttit i bilen i snart 2 och en halv timme. Trååååååååkigt!! Det regnar som fan! OCh vi är typ i arbåga, det betyder att vi är halvvägs och min dator dör snart.... För bateriet i denna sak är inte den bästa. Jag ska nog slänga ihop en sån där liten paint bild igen, men jag ska berätta hur jag har gjort den också. Jag har klippt ut bildernas ansikten med hjälp av paint och sen ritat till kropparna med paint också sen har jag skrivit sakerna på med programet picasa 3. Som jag laddade hem för ett tag sen, sen har jag gjort kolage (stavning) i picasa 3 också. Men jaja om jag blir klar med bilden slänger jag ut den på bloggen puss och kram, och fan vad min röv gör ont!

försökte hitta en bild på mig när jag är på landet och jag hittade en när jag åkte vattenskidor men den gick inte att ladda upp!

// JUTTEBLOND

Patrik är min störda bror

Okej allt hänger kanske inte på dig, snodde precis internetet från brorsan, som är mitt uppe i en film. Ska berätta hur jävla klantig han var i morse. Vi skulle ta en buss in till pappa som fick kvart över elva. Patrik kommer springande ner för trappan klockan 10 minuter över 11 och jag som sitter och sminkar mig har inte tittat på klockan och jag frågar: har vi bråttom? och patrik som är en idiot som inte kan prata säger så långsamt som han kan att bussen går om 4 minuter och då slänger jag ner sminket i väskan och springer iväg till bussen och skriker till patrik som är så trög med att knyta sina skor att han ska slå på larmet, och så springer jag iväg men min tunga väska. Och så missar vi precis bussen för den åker när vi kommer. Så dampar jag på patrik och säger att han är dum i huvudet som inte kan kolla på en klocka och sen så tittar jag på honom och ser att han inte har någon väska och jag bara vafan är din väska patrik?! han bara jag har ingen, jag bara men vafan har du glömt den hemma?! Men det hade han inte han hade lagt den i pappas bil kvällen innan och så kommer 471 och i hoppar på dn och så säger han att tunnelbanan går 10 i 12 och jag tänker a men det hinner vi och så kommer vi till henriksdal och så ser vi att det är broöppning och piss kuk fitta så missar vi tunnelbanan men den kommer så vi hinner med en annan. Hoppar av vid skanstull för att hinna med 74 till mårtendal och så säger han att den går 50 från skanstull och så säger patrik att vi ska upp på en speciell sida och så kommer vi upp och jag bara patrik vare skanstull vi skulle till och han bara aa och jag bara idijutt det är fan där borta och så pekar jag åt det håller och så skriker patrik att bussen står vid en busshållplats intill oss. VI SPRINGER SOM FAN och ser hur bussen börjar rulla men så va busschafören så snäll så han äntade och sen skrattade han när jag stog och grävde i BHn efter busskortet och fick till sist upp den och vi kom iväg till pappas jobb. När vi ska gå in genom dörren så svettas jag som fan och tar mig upp för alla 1100000 trappsteg och så går vi in och hälsar på alla pappas jobba kompisar och sen så säger pappa, ja ska vi ta och gå då, då måste jag gå ner för alla jävla trappsteg igen!!!! Aja nu är vi iallafall på väg och är typ på någon motorväg mitt i skogen.

Ser helt störd ut, men det här är i alla fall jag i bilen hah ;)

MANDA IDIJUUT!!

MANDA IDIJUUT SKRIV FÖR I HELVETE NU HÄNGAR ALLT PÅ DEIG VI ÄR BORTA SÅ DU FÅR TA HAND OM BLOGGEN , DIN LILLE RÖV, OM DU INTE GÖR DET SLÅR JAG DIG MED DIN EGEN RÖV SOM STEKPANNA!!!!!!!!!!!!!!

Landet i två veckor

Nu sitter jag på mammas jobb ska åka till landet efetr hon har jobbat lite, det är tidigt jag gick och la mig fem hon väckte mig kl 6 för att åka till jobebt kl 7, jag är ´lite trött. jag längtar att träffa mina kompisar på landet har sakant dom:D opch sen om en vecka komemr pauline till mit land!!! längtar som fan vi ska tälta i skogen bland björna vargar ocvh vildsvin även älgar och sånna djur men dom är inte så farliga , isf ör jag mest orolig om björnen komemr , vildsvinet eller vargen haha. hoppas jag inte dör, vi dör. för då blir det bara MJ kvar!!! hah, och det går inte :P igår var jag med laget det avr skit kul haah jag köpte världens snyggaste present till vår coach anders aom vi älskar:D vi asnodde chips och typ mobabde Ändan så det var ltie synd om henen men vi skojade bara lite med henne:P The End. :P Bella, så jävla kul att vara med bella, sosso, buddah, och mala, vi är fan bäst, längtar mkt till DC. men att gå med maj till låbngan asså vi har inte  vart där iår tsm och badat, jag tror jag dör.. och nu ska jag åka bort i två veckor och sen dagen efter jag kommer hem ska jag åka tillö dc i en vecka med laget och sen när jag komemr hem ska jag typ tyill strömstad och där ska jag typ träffa klara tror att det var samma vecka hon vara där som jg , joppas det iaf anars kommer jag att dö , har inte träffat julia och manda sen i söndags så jag mår typ illa hah, saknar dom so, fan, komemr inte se deraas face på typ en månad, egfter den månaden är jag helt klart DÖD. jag kommer inte kunna skriva något helel rför jag är på landet och där finns det bara kor. HEJ DÅ SKRIVER KANSKE LITE SENARE INNAN ´JAG ÅKER
PUUSSSSS!!!!
//BUTTEBLOND

Så jävla dåligt!

Jag såg att Manda hade skrivit ett inlägg, eller ja en del av ett, jag vet inte om hon var klar men hon publicerade det inte! VARFÖR MANDA, VAFÖR?! Hahah okej men jaja i dag åker jag till landet över helgen för att fira midsommar med tjocka släckten. Juste jag är på dåligt humör för Patrik är störd, han har snott vårat trådlösta internet, och jag kommer inte få låna det över hela helgen, men jag kanske kan sno mormors och då kan jag ju skriva ett inlägg eller två hahahahahahah. Aja ska dra snart måste ta bussen till pappas jobb och så åker vi där i från.
woho det här är mitt landställe!

Svara


Vilken tycker ni är bäst, jag gillar den första för den är liksom mer "detaljerad" men den andra är liksom en bild som det händer något i, men aja svara och sen kanske anna kan göra den som ni gillar bäst som header (stavning). Den första bilden gjorde jag i morse och det tog väl en halvtimme 40 minuter den andra tog typ 20 minuter men det va den där jävla gitarren som gjorde att det tog sån tid, för jag ritade först en själv som blev cp ful som tog typ 10 minuter och sen kom jag på att jag bara behövde kopiera en från internet, idijutt som man e!
Aja ska dö nu, prutt!


HAHAH SÄMST!

fan va dåliga vi är på att blogga, framför allt manda! Hon bloggar bara på sin egen blogg!

inte skrivit på länge, hemma hos sarre

nu är klockan halv fem på natten haha jag är hemma hos sara, jag har suttit och garavat i två timmar i streck åt en jävla grej på datan, haha, idag varknade jag 12 mamma väckte mig blev så facking sur!! ville sova mer men kunde inte:( jag gick hem till hanky vi satt där ett tag jag och robban hade slagsmål i typ 5 år men sen blev hanky trött på oss så vi fick sluts, fast vi hade det kul:P då la jag mig i hankys säng och jointe satte sig bredvid på en stol och började spela kattpiano på mig, hahah det var kul:P vi höll på med det i typ fem år oxå. sen somnade hanky då gick jag jointe och robban till maxi, jag köpte chios, robban köpte partymix och jointe med och en jävligt öcklig drick robban köpte en gid dricka, they acted like they was 3. dom lekte med deras godis och tyckte dte var skit kul, sen efter seriöst tre timmar gick vi till barnens hus och lekte där i kanske 2 timmar jag körde en bil och jointe knuffade på det gick as snabbty och det var kul-.d robban ägde på någon slags skatebord grej fatta inte hur man gjorde men jag lärde mig sen till slut lite, det var kul, sen gunga vi så den typ sprack, vi gick tillbaka tyill hanky men drog direkt jag stack hem till sarre för att soa där, inte för att jag sover något, lr vi, men nu måste vi sluta flr nu ska jag dricka en dricka som kostade 4436466 kr. LATER
//BUTTEBLOND

GRATTIS SNORUNGAR!!

HAHAHAHA IDAG FYLLER MANDA ÅR OCH I TISDAGS FYLLDE ANNA ÅR. MANDAS PRESENT VAR ETT GRATTIS AV PATRIK, MIN STOREBROR, HON SKREK EFTER ATT DET VAR DEN VÄSTA FÖDELSEDAGEN I HENNES LIV OCH ATT DET VAR DEN BÄSTA PRESENTEN HONOM NÅGONSIN FÅTT. JAG ÄLSKAR ER TVÅ, OCH ANNA JAG HADE INTE GLÖMT DIN, DIN RPESENT GICK TYVÄR SÖNDER NÄR JAG SKULLE SLÅ IN DEN SÅ JAG FÅR KÖPA EN NY, MEN JAG KOMMER FIXA DEN, JAG LOVAR!! ÄLSKAR ER SÅ JÄVLA CP MYCKET, OKEJ? !!!!

Besökare

Vårat rekord är 69 besökare på en dag, men jag ser ju att Manda och Anna inte bloggar något längre, dett dåligt av dom... Men i alla fall, så tycker jag att vi har dåligt med besökare nu mera, vi hade typ 11 här för någon dag sen, men inga komentarer eller nått....

RSS 2.0