Rubrik

nu sitter jag i soffan och tittar på polisskolan 5, den är bäst. ikväll ska julia på match någonstans vet int var, mandana ska sälja ljus HA och jag ska på middag på slder någonstans vet inte var, jag skulle på teater också, channas men det var förs ent så jag hann inte :( pooip on that för jag ville se den!! kan inte skriva så mycket för jag a rinte tid (och jag veette fan vad jag ska skriva) jävla damp asså, men jag har omprov på måndag så måste plugga så jag verkligen kan , för jag fattar inte ett skit vad jag ska veta men jag försöker lära mig något ändå, faggot, gay då  

/ blatteblond 

 


MANDANA!!

Okej nu sitter vi hemma hos Anna och jag har precis kommit hit från min träning. Vi garvar som fan!!
Manda har gjort tre saker i dag, som är så jävla störda, och hon har skämt ut sig två av dom.
Först satt Anna och Manda och pratade om Sofia och hennes pojkvän. Sen ringde Annas syrra (som heter sophie) och anna satt och snackade och sen fråga Manda: VEM ÄR DET? Anna ba: Sophie hälsa! Manda trodde då att Anna sa Sofia och då skrek hon: JAG VET ATT DU HAR EN POJKVÄN!!!! Och Annas syrra ba ehhhhhh.
Aja det va en av sakerna som var pinsama, sen när jag var på väg hit från min träning så ringde jag Anna och min mobil är stöd så det går bara att snacka med högtalare och då sa Anna ba: Manda sitter typ och skiter i min soffa. Och min papa ehhh okej.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH FYFAN VA KUL ALLTSÅ!!!!! Sen nu sitter Manda och skiter och pruttar i Annas soffa, och det är skit äkligt det luktar verkligen skit! Aja nu går hon till toaleten.

// JUUUUUULIA!

RSS 2.0