gettin' ready for the maraton

tja man. Jag älskar när folk säger så, tja man!
Yes you heard me, gör mig redo för det BIGGA MARATONEJT med lite kebab och andra kebaber och sitter in the assprint i made in my couch third episode of family guy, with ma mama som hatar family guy och min pappa som garvar ihjäl sig åt det. Vi har bara en tv för vi är fattiga. I WAAAS GONNA GO HOME TO ANNA BUT NOO SHE'S GOING TO ITALY... I THINK, ALLA RESER! BÖRJAR INTE SKOLAN OM TYP 1 VECKA??? VARFÖR ÅKER NI? JAG VET INTE ENS VAD DET ÄR FÖR DAG, NOW IM GONNA STOP WRITING, ORKA SLÖSEN SITT SOMMARLOV FRAMFÖR DATORN NÄR MAN HAR TVN ELLERHUR?+

CHEJDÅÅÅ

oh hell no det står adam sandler där uppe I JUST PICKED THIS PICTURE HEELLT RAAANDOM SHIIT RAANDOM IIT'S FAITH THAT IT'S SUPPOSED TO BE ME AND ADAM MMHHMM YEZZZIR

CHEJDÅ

//i guess youve noticed.... Tha M


Packar

Jag har packat i en hel dag. Hela tiden. I en hel dag. Och är fotfarande inte klar. Jag tvättar (!) och städar och packar. Det är sjukt! 
Men jag åker på basketläger i morgon och är borta i en vecka. Sen efter det åker jag direkt till Tyskland med min kompis. Så jag är tillbaka runt den 11-12 Augusti igen. 


i remember

snällaaaaaa jag kommer ihåg våran gamla blogg som vi skrev två meningar i, och namnet var fel hahhahaha


www.wwwmaj.blogg.se

AHHAHA the name still cracks me up

ps. Varför är det bara jag som bloggar nu? IT'S ALWAYS LIKE THAT :'( :'( shit asså! det är alltid så! antingen är det jew-lia and asian takanawa that blogs only, or it's just me! WHY CAN'T WE JUST UNITE (FÖRENAS) huh?! HUH?! :'( :'(

FAJJKK CHEJDÅÅÅÅ

//THA M

jaaa kamel den hade bajs överallt på sig och limp-puckel, alltså var dens pucklar nere istället för uppe don't know why maybe his good ol days is over

or maybe it was beacus i tryed to sit on it.....

chejdååå

ANNA?? ANNA??? ANNA?! JEW-LIA??! JEW-LIA?! JEEEEEEW-LIAAAAAA?!?!!?!?

anna!? ANNA?! ANNA?! VART ÄR DU?! JAG HITTAR INTE DIG DET GÅR INTE OCH RINGA DIG OCH NÄR JAG RINGER FATTAR JAG INGENTING ASSÅ JAG FATTAR INGENTING AV VAD DU SÄGER I TELEFONEN BARA MASSA MUMMEL OCH HUMMEL OCH BUMMEL AA JA SÅ ÄR DET! JEW-LIA? VART FAN ÄR DU LIKSOM JAG HAR INTE HÖRT ETT SKIT FRÅN DIG PÅ 595959 FRÅN ER BÅDA... VAD TROR NI JAG GÖR? TROR NI JAG GÖR NÅT ENS? Nej jag sitter här, samma plats som jag har suttit hela sommarlovet och kollar på tv. Alltså jag tror faktiskt att jag är blekare nu än jag var innan, så illa är det, it IS that bad.
Anna?  ÄR DU I DARLECARLIA ELLER VAD DET HETER

Jew-lia? ÄR DU I SPANINEN, EGYPTEN, TYSKLAND, GOTLAND, FREDLAND, ENGLAND, DITT LAND, NÅN ANNANS LAND, ISRAEL?! VART FAN ÄR NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
om någon av er läser detta snälla svara på mina frågor! im so scareeeeeeeeeeeeeeeed..................................

// THA M crapping her self


FUGDE MY BLOG!

shooo!shohej! SHO= blatte

SHOHEJ= Svenne

you just have to put the pieces togheter and youll understand.... youll understand....

DET GÅTT UNGEFÄR ETT ÅR SEN JAG SKREV I VÅRAN blogg och det är bara en jutteblond och en butteblond som skrivit, nigga i gots to save yall! Först tänkte jag gå in på min blogg och skriva and then i remembered that im not a jew så jag bara "FUGDGE MY BLOG WHO THE FUDGE CURRZ ABOUT THAT?!" SEN NÄR JAG SA "WHO THE FUDGE CARES ABOUT THAT" så påmindes jag om den här bloggen! So i decided to write!

Aaa så........... chejdå

//tha M

 jag försökte ladda upp en bild på mig och en get i 5 år det gick inte SO HERES A PICTURE OF ME AND KFC <3 <3 <3 <3


MAJ!

Nu sitter jag här. Med mina gummistövlar och pratar med en Japan. 
Asså hon är så jävla besatt av kiss och bajs. Så jävla omoget. Om ni frågar mig. Jag tycker vi ska snacka om mer normala saker, som typ vädret och min nya outfit som jag köpte i går. Och hon bara pratar om bajs. Jag pallar inte mer asså.
Så jag funderar på att säga upp min vänskap med denna omogna människa... Är det möjligt? Får man göra sånt? Behöver man skriva under pappren? Åh tusen frågor inga svar!
Jag ska nog vila min hjärna ett tag, ska ro ut i min båt och så ska jag sjunga för svalorna.
FAIK!

Eller jo det är sant att jag sitter i mina gummistövlar och snackar med Japanen, men det är vi båda som snackar kiss och bajs. SÅ JÄVLA MOGET OM NI FRÅGAR MIG! Jag saknar henne och MANDA PANDA! Skulle aldrig kunna säga upp min vänskap med dom (hahahahha xD). FÖR DET GÅR INTE! Jag ska väl gå ner och bada i stället (för här nere är det väl 25-30 grader just nu) och leka jeopardy själv... Och tänka på mina bästavänner!

SAKNAR DIG


Saknar dig människa!!!

Landet med Linnea

Det funkar typ inte att ladda upp bilder.... (Fast jag har ju inga bilder kom jag på, alla ligger på kamerand och jag är inne på Linneas dator xD ) Men i alla fall. Jag är på landet och Linnea är här. Det regnar som in i helvete. Men vi har det bra ändå. Vi äter godis, tittar på film, spelar kort, plockar jordgubbar och sånt där. På måndag åker hon hem, och sen på Torsdag åker jag också hem. Då ska jag packa som en galning. För sen åker jag till Enköping på basketläger.
Varför är jag ens uppe så här tidigt?! Jo för jag blevkissnödig vid typ klockan 07:00 och då gick jag och kissa, sen så kunde jag inte somna för att regnet låter som jävla bomber somslår mot taket. IRRITERANDE!
NU LÄDDAR JAG UPP NÅGRA BILDER, FÖR DET FUNKAR!

Efter att vi badat!

Hahaha Linnea och jag ahde tydligen köpt likadanna tröjor.

Roligast

Jag och pauline hade inget att göra så vi åkte runt lite och cyklade... Och nära hennes hus finns det typ en stor "fabrik" där dom samlar vete, eller korn eller va fan det heter, och så hittade vi en lucka!! Sj'lvklart var jag tvungen att pilla upp den, var fanns där under egentligen? det var ju inget lås på dörren så då kan det väl inte vara så farligt att Ta upp det! Eller?


Jag i Skåne med Pål

 Första bilden i påls bil hon fastna i papper,
Här är jag vid vattnet vi badar och det är så jävla kallt!MEN AS skönt:) OCH roligt för att det är höga vågor 
Här ha rjag plockat en jordgubbar, och ja jag avgudar dom  så jävla goda!
 1 KG var, (+ 900 kg i magen :D) 
Här är vi vid bergsluttningen vid "Ales Stenar"
 HÄr är  vi VID en av "Ales stenar"
 HÄr är vi i en naturligt gjord koja! som e så jävla cool och mysig , riktigt fräsig :D (sen lite längre in vi harry potters labyrint händer det lite mer saker,,, som ingen vill veta... lr jor, men inte något Pål vill avsläja kanske!?) (Men oops vem bryr sig) yezzir,,, it is what u think it is... Gips och koskit. Jag trodde jag bara skulle ta en vanlig j'vla normal promenad barfota på lite gammalt gips som var utspritt på en äng, och sen när man börjar gå så sjunker man ner med benen ända upp till knäna och allt blir varmt upp dit, flugor attackerar, Pauline attackerar och man fastnar i gyttjan så man inte kommer upp,,, Yezzir, it was cowshit. dot. Ni skulle bara känna lukten, asså all STANK! Vi försökte tvätta av det när vi gick in till en hästhage och bada i deras drickvatten, men det gick inte bort för det... När vi kom hem t badrummet så stank hela badrummet efter vi vart där i 2 sek. var man än gick, så lämnade man spår efter sig så alla visste var man va... följ stanken bara
 Här är vi påväg och försöker mörda en igelkotte, men den bara rullar ihop sig och det väste så jävla mycket åt oss!!! (ser ni att det är harry potter! Staven! det 'r en äkta trollstav!)
Här är jag klockan 3 på natten håller en kniv e ena handen och det viktigaste... En ketchup flaska ! Vi ska försöka att stycka och spruta ketchup i...
... fårens ögon, näsor. men vi ville helst styck en,.,, men dom hann springa iväg, dom var 10009809 får... det där är bara en 100 del av alla får som var där, vi höll på att bli mördade en gång. Vi jagade dom där jävla fettona från klockan 3 till 5...
 Här är vi på morgonen klockan halv 6 och har gjort kransar på en äng! ... Svennej'vlar... man blir nästan äcklad  <3
// Butte



Pauine rider



Här är vi i Kivik och Pål oh jag rider på tjur, Och Pål rider så jävla snyggt! 

HEMMA FRÅN FRANKRIKE

Kom precis till Sverige. ÄNTLIGEN!
Jag har varit i Frakrike i 20 dagar nu. Inklusive bilresa ner och hem. Vi stannade i Tyskland och bodde på ett så in i helvete lyxigt hotell! Jag skriver mer när jag kommer till landet för snart dör min dator. 
MEN OFC FÅR NI BILDER!
Oscar, Pruttrik och så har vi mig!
Vi hade bara internet borta vid stranden. Så varje kväll (typ) gick vi dit och kollade .
Stranden, varje dag i 20 dagar!
Dom sålde svarta grisar på stranden
Dom var så jävla coola med sin graffi
Sovande Patrik, min mamma (haha) och sen jag
PRUTTE!
Sen kom vi till tyskland och där badade vi och cyklade och hade det svenne kul
/JEW-LIA

Cool kille på mitt landstölle :D



Jag vet!! Jag vet... VI vet... han e ny Eminem:D Im in love with him! Öööh... yea i am<1

Några foton, från resan ner


Patrik och jag i bilen.
Dom där kärringarna  som sitter bakom Patrik, på deras tröjor står det "arga flickor på turne" (fast på tyska dåra!)
Firade att tyskarna vann över Argentina tillsammans med tyskarna... Vääääldigt kul
En kyrka här där vi bor just nu
Naaaaaaaaaw vad gulligt, FAJK!

TILL JAPANEN

ASSÅ DIN JÄVLA JAPAN! JAG ÄR I FRANKRIKE! 
Jag har bilat i flera dagar (okej typ tre) och har inga pengar på min mobil. Så jag kan inte ringa dig!!!
Läs:
KOMMER INTE VARA HEMMA PÅ JÄÄÄÄVLIGT LÄNGE!

asså ditt arsle!

Julia jag HATAR DIG! Varför svarar inte du på din FUCKING MOBIL!! och varför... VARFÖÖÖR!?!??! E DU INTE HEMMA SOM DU LOVADE!!!!!!!! AASSÅ DIN SKIT HÖG! DU SA ATT DU SKULLE VARA HEMMA OCH DÅ SKULLE VI TRÄFFAS DIN SKIIIIIT!!! RING JAPANEN NU! ANNARS DIN JUDE!!! DÅ JÄVLAR!!!
<3
FAIK
faik.
Dot.
//Butteblond
 jävla jude...

RSS 2.0